Zalencentrum

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zalencentrum Bentlage voor al uw feesten en partijen

Zalencentrum Bentlage bevindt zich in Emmer-Compascuum en heeft meerdere zalen die u kunt huren voor diverse soorten evenementen. Zowel voor kleinere groepen van 20 man tot grotere groepen vanaf 80 personen. Onze zalen zijn flexibel in te richten, dat betekent dat we er altijd voor zorgen dat er een sfeervolle en gezellige sfeer hangt. De aankleding passen we aan op uw wensen en de hoeveelheid gasten die u uitnodigt. De afgelopen jaren hebben we al veel gasten mogen ontvangen in ons zalencentrum tijdens hun bedrijfsfeest, personeelsfeest, receptie, thema feest, bruiloft of evenement met live muziek.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wij maken van uw feest een succes

Bij ons staat gastvrijheid, gezelligheid, uitstekende bediening en de belangen van onze klanten hoog in het vaandel. Het doel is uiteindelijk om van uw avond een succes te maken.  Graag nemen wij alle lasten uit handen door het gehele feest voor u te verzorgen. Hiervoor zetten we professioneel en ervaren personeel in en een vakkundige chef kok. Heeft u speciale wensen? Wij vinden dat geen enkel probleem. Graag horen wij uw wensen en ideeën, zodat we uw feest of bruiloft naar uw zin kunnen vormgeven.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1498650664954{padding-top: 15px !important;}”]Zalencentrum[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wij maken van uw feest een succes

Bij ons staat gastvrijheid, gezelligheid, uitstekende bediening en de belangen van onze klanten hoog in het vaandel. Het doel is uiteindelijk om van uw avond een succes te maken. Hierbij vinden we het ook belangrijk dat u een zorgeloze en ontspannen avond heeft. Graag nemen wij alle lasten uit handen door het gehele feest voor u te verzorgen. Hiervoor zetten we professioneel en ervaren personeel in en een vakkundige chef kok. Heeft u speciale wensen? Wij vinden dat geen enkel probleem. Graag horen wij uw wensen en ideeën, zodat we uw feest of bruiloft naar uw zin kunnen vormgeven.

Volledig uitgerust zalencentrum

In ons zalencentrum zijn de ruimtes volledig uitgerust met een goede geluidsinstallaties. Dit maakt de zalen uiterst geschikt voor live muziek of een dj. Ook de opbouw van het feest kunt u aan ons overlaten. Wij kunnen een podium voor de live muziek regelen, maar als u liever een intieme sfeer wilt voor een select gezelschap is dat ook geen probleem. Tevens hebben onze zalen een bar en kunnen we de ruimtes ook indelen in sfeervolle restaurants. Uiteraard zullen we alles met u overleggen.

Uitgebreide arrangementen voor recepties, feesten en diners

Bij ons zalencentrum kunt u een zaal huren en daarnaast gebruik maken van een uitgebreid arrangement. Ons aanbod is zeer breed. Van receptie- en feestarrangementen (inclusief luxe hapjes en drank) tot overheerlijke barbecue- of buffet arrangementen. Wilt u uw bruiloft in ons zalencentrum vieren? Ook hiervoor hebben we geweldige mogelijkheden, zodat we er samen met u een onvergetelijke dag van kunnen maken.

Interesse in een zaal of restaurants van ons zalencentrum?

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of een kijkje wilt nemen in ons zalencentrum. Wij heten u graag welkom tijdens uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema feest of andere evenementen.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BEL ONS