Zaal huren

Sfeervolle zaal huren bij Bentlage

Wilt u graag een sfeervolle zaal huren in de buurt van Emmen, Ter Apel, Klazienaveen, Stadskanaal, Dalen, Hoogeveen, Beilen, Borger, Schoonebeek of Erica? Dan bent u bij zalencentrum Bentlage aan het juiste adres. Ons zalencentrum is gevestigd in Emmer-Compascuum, gelegen aan de vaarverbinding Ter-Apel – Erica. Al 4 generaties lang zetten we ons voor 100% in om onze klanten tevreden te stellen door prachtig aangeklede zalen, gastvrije bediening en voortreffelijk eten. Bij ons zalencentrum kunt u een zaal huren die uitermate geschikt is voor allerlei evenementen zoals een bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema feest, bruiloft of evenement met live muziek.

Flexibel in te richten zaal huren

Een zaal huren in één ding, maar de aankleding en inrichting daarvan maken het feest, borrel of receptie tot een geheel. Door onze lange ervaring in het verzorgen van allerlei soorten evenementen beschikken we over gepaste aankleding van de zalen. Maar dat betekent niet dat we niet openstaan voor ideeën of speciale wensen. Onze zalen zijn flexibel in te richten. Dit houdt in dat u vrij bent om eventuele aanvullingen of aanpassingen te doen. In overleg kunnen we samen bespreken wat u graag wilt en hoe we dit kunnen vormgeven.

Zaal huren

Geschikt voor grote en kleinere gezelschappen

Onze zalen zijn geschikt voor diverse soorten evenementen en zowel voor kleine als grote gezelschappen. Wilt u gebruik maken van een arrangement? Dit kan al vanaf 20 personen. Wanneer u met een klein gezelschap komt, kunnen we de zaal verkleinen zodat er toch een intieme sfeer heerst. Wilt u een zaal huren voor een vergadering of rustige activiteit? Ook dat is mogelijk. U kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van Het Turfhuis, een uiterst sfeervolle zaal die we vaak inzetten als zorgcentrum voor dagzorg en dagactiviteiten.

Evenementen zaal huren

Gaat u het groots uitpakken bijvoorbeeld met een bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema feest of andere evenementen met bijvoorbeeld live muziek? Ook hiervoor hebben we passende zalen beschikbaar in ons zalencentrum. Daarnaast hebben we ook geweldige mogelijkheden voor uw bruiloft. Wanneer u kiest voor onze zalen, is het goed om een kijkje te nemen bij ons uitgebreide aanbod van arrangementen en buffetten. In onze restaurants kunt u namelijk prima genieten van overheerlijke gerechten bereidt door onze chef kok.

Restaurants of zaal huren? Neem contact op

Wilt u bij ons zalencentrum een zaal huren en bent u benieuwd hoe deze eruit zien en wat de vele mogelijkheden zijn? Bel ons op 0591-351367 of stuur een e-mail naar info@bentlage.nl

BEL ONS