Thema feest

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Thema feesten in zalencentrum Bentlage

Wilt u een uniek feest geven? Kies dan voor een thema feest! Met een leuk thema geeft u de avond iets extra’s en u heeft een keer een andere invulling dan anders. Borrels en andere evenementen zonder thema hebben we immers al genoeg. Een thema is ook leuk om je bedrijfsfeest of personeelsfeest een andere draai te geven. Of wat dacht u van een bruiloft met thema? Ook voor een thema feest bent u bij Bentlage aan het juiste adres.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aankleding van het zalencentrum geheel naar wens

Bij een thema feest hoort natuurlijk een passende aankleding. Zonder leuke decoratie komt het thema minder goed uit de verf en doet het afbreuk aan de avond. Om die reden helpen we u graag met de inrichting en aankleding van de zaal. Geef aan ons uw wensen door en we gaan bekijken hoe we deze kunnen vervullen. Heeft u zelf ideeën of decoratie die u wilt gebruiken? Geen probleem! Onze zalen zijn flexibel in te richten![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Thema feest[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Verzorgde thema feest arrangementen

Bij Bentlage kunt u gebruik maken van diverse volledig verzorgde thema feest arrangementen. Maar ook wanneer u geen arrangement wilt, is het mogelijk om uw avond op te leuken met een leuk extraatje. Wat dacht u bijvoorbeeld van samen karaoke? Gegarandeerd succes en veel lol! Met onze geluidsinstallaties is het goed mogelijk om live muziek af te spelen. Daarnaast hebben we nog ontzettend leuke nieuwe arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons spannende Moordspelarrangement inclusief koud en warm buffet en een geheel verzorgd moordspel? Dit spel wordt in teams gespeeld en duurt ongeveer 2 uur. Zeer geschikt dus voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest om zo de teamspirit hoog te houden! Een ander geweldig arrangement is het Pubquiz arrangement. U kunt kiezen voor hapjes of voor een geheel verzorgd buffet. Onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster kunnen u en uw gasten jullie kennis testen!

Losse arrangementen voor elk soort thema feest

We hebben ook losse arrangementen die bij elk feest of andere soort evenementen passen. Denk bijvoorbeeld aan onze receptie- en feestarrangementen waarin de drank, hapjes, snacks en koffie en thee zijn opgenomen. Wilt u lekker dineren voor of na uw feest? Ook dat is mogelijk. We hebben diverse koude en warme buffetten, barbecue arrangementen en stamppot arrangementen tot uw beschikking!

Zaal huren voor uw thema feest?

Wilt u graag een zaal huren voor uw thema feest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, evenementen met live muziek of misschien voor uw bruiloft? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BEL ONS