Zalencentrum Schoonebeek

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sfeervolle zaal huren vlakbij Schoonebeek

Zalencentrum Bentlage heeft een sfeervolle zaal nabij Schoonebeek met een capaciteit tot maximaal 70 personen. Aan de hand van het aantal gasten en uw evenement wordt de zaal naar uw wens aangekleed en ingericht. Onze ruimtes zijn geschikt voor kleinere en grote gezelschappen. Neem contact met ons op als u uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema feest of bruiloft in onze zaal wilt laten plaatsen vinden. Heeft u speciale wensen betreffende de aankleding, diner, dranken of hapjes? Wij bieden u graag onze service op maat en staan altijd open voor gewenste aanpassingen of extraatjes.

Uw bruiloft compleet verzorgd in de buurt van Schoonebeek

Ook voor uw bruiloft kunt u bij ons terecht om een prachtige zaal te huren nabij Schoonebeek. Met veel zorg, aandacht en professionaliteit zal ons team zich inzetten om er een onvergetelijke dag van te maken. Naast een mooie zaal huren, kunt u met ons uw wensen bespreken qua aankleding. Het is immers uw dag en u heeft vast een idee over het totaalplaatje. Als u uw bruiloft viert in Bentlage, hoeft u niet eens op zoek naar restaurants of andere locaties voor het feest of diner. Onze ervaren chef kok maakt de meest heerlijke gerechten die zeker waardig zijn als diner bij uw bruiloft.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Culinaire buffetten en breed aanbod arrangementen nabij Schoonebeek

Niet alleen tijdens uw bruiloft kunnen wij u culinair verwennen. Ook wanneer u een bedrijfsfeest, thema feest of personeelsfeest organiseert, staan onze deuren wagenwijd voor u open. Neem eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod aan arrangementen en buffetten en u zult versteld staan over de mogelijkheden. Van koude en warme buffetten tot barbecue, grill, live cooking en broodmaaltijden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Schoonebeek[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Unieke thema feest arrangementen in de omgeving van Schoonebeek

Wilt u iets anders organiseren voor uw bedrijfsuitje of een ander evenementen vlakbij Schoonebeek? Maak dan gebruik van onze exclusieve thema feest arrangementen. Wat dacht u van een lollig avondje karaoke? Wilt u liever wat spanning en sensatie? Kies dan voor ons Moordspelarrangement. Voor de echte fanatiekelingen hebben we ook een Pubquiz arrangement. Na het spel hoeft u niet op zoek te gaan naar restaurants. Wij verzorgen meteen de hapjes, drankjes en eventueel het diner.

Zalencentrum Bentlage voor alle evenementen nabij Schoonebeek

Wilt u een succesvolle avond, onvergetelijke dag en heerlijk genieten van lekker eten nabij Schoonebeek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BEL ONS