Restaurants

Restaurants in zalencentrum Bentlage

Restaurants zalencentrum Bentlage is gevestigd in Emmer-Compascuum, gelegen aan de vaarverbinding Ter Apel – Erica. Bij ons kunt u sfeervolle restaurants en zalen huren voor bijvoorbeeld uw bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, live muziek of thema feest. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld een receptie of ander feest te geven in onze prachtige zalen. Al 4 generaties lang zetten wij ons voor 100% in om van elke gelegenheid een daverend succes te maken. Dit kunnen wij bereiken door de restaurants en zalen aan te kleden volgens de wensen van onze klant, voortreffelijk eten te serveren en een gastvrije bediening in te zetten.

Restaurants van Bentlage

Onze zalen zijn erg geschikt om heerlijk in te dineren met uw familie, collega’s of vrienden. Onze chef kok is ervaren en deskundig. Alle gerechten worden vers in onze eigen keuken bereidt. Aan de hand van uw wensen en uw keuze van arrangement, kunt u de meest heerlijke culinaire hoogstandjes verwachten. Het grote voordeel van deze ultieme combinatie van feest en diner, is dat u niet van locatie hoeft te wisselen.  Tevens doet de kwaliteit van het eten dat wij serveren in onze restaurants er zeker niet voor onder!

Restaurants

Mogelijkheden voor diner bij feesten en bruiloft

We hebben diverse arrangementen voor u samengesteld die zeer geschikt zijn voor alle soorten feesten en evenementen. Wilt u uw bruiloft vieren bij Bentlage? Ook dan kunnen wij een overheerlijk diner voor u en uw gasten voorschotelen in één van onze restaurants. Ook hiervoor hebben we diverse mogelijkheden. Of u nu een buffet wilt, lekkere grillgerechten of een echt diner: in onze restaurants is alles mogelijk. Onderstaand een kleine greep uit ons grote aanbod:

  • Diverse buffet arrangementen bestaande uit koude en warme gerechten
  • Barbecue arrangementen met diverse soorten vlees- en visgerechten en uitgebreid saladebuffet
  • Stamppotbuffet arrangement met koude en warme gerechten en heerlijke toetjes
  • Diverse dessert buffetten
  • Live cooking buffet: De vlees- en visgerechten worden vers door onze kok bereidt op een grill of peksteen
  • Grill buffet: Diverse vleesgerechten vers bereidt op de grill
  • Dinerbuffet: Keuze uit diverse overheerlijke hoofdgerechten met passende bijgerechten
  • Broodbuffet
  • Broodmaaltijd
  • 3 gangen diner aan tafel geserveerd

Gebruik maken van onze zalen en restaurants?

Wilt u een feestelijke avond met goede bediening en heerlijk eten voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, thema feest, live muziek of andere evenementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

BEL ONS