Personeelsfeest

Mooie zaal huren voor personeelsfeest

Moet u het personeelsfeest organiseren voor uw bedrijf? Bij zalencentrum Bentlage kunt u een prachtige en sfeervolle zaal huren die volledig is afgestemd op uw wensen en feest. Of u nu kiest voor een formele of informele aankleding: bij Bentlage is alles mogelijk. Naast een personeelsfeest kunt u ook bij ons terecht voor een bedrijfsfeest, thema feest, bruiloft of evenementen met live muziek. Wat ook erg leuk is, is uw personeelsfeest een leuk thema geven of een arrangement met spel. Ook hiervoor hebben we diverse mogelijkheden.

Personeelsfeest met live muziek

Wilt u het personeelsfeest groots aanpakken door bijvoorbeeld live muziek te regelen? Onze zalen zijn prima geschikt voor live muziek, omdat we goede geluidsinstallatie hebben. Tevens kunnen we de inrichting van de zaal aanpassen aan de band of muzikanten. Uiteraard is het wel verstandig dit van tevoren met ons te bespreken. Heeft u geen idee welke band u kunt regelen? Dankzij onze ruime ervaring in evenementen met live muziek kunnen we vast wel wat opties voorleggen.

Personeelsfeest

Personeelsfeest met thema

In principe is het niet nodig om veel tijd in de organisatie van het feest te steken om toch iets geweldigs neer te zetten. Als u gebruik maakt van onze uitgebreide arrangementen slaat u meteen 3 vliegen in één klap. Het arrangement bevat een thema, drank en diner of hapjes. Tijdens de avond zullen we ervaren personeel inzetten dat uw gasten gastvrij ontvangt en met een glimlach bedient. Aangezien we alles tot in de puntjes voor u regelen, kunt u gezellig deelnemen aan de avond of dag zonder u ergens zorgen om te maken. Bekijk onze mogelijkheden voor een leuk thema. Of kies voor ons Moordspelarrangement of Pubquiz arrangement! Uit ervaring kunnen we u vermelden dat deze altijd succes hebben!

Breed aanbod aan arrangementen

Of u nu alleen een gezellige borrel wilt organiseren, een thema feest, gewoon feest of feest met live muziek: wat u ook kiest, wij hebben aantrekkelijke en passende arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een receptie- of feestarrangement met koffie/thee, gebak, dranken, luxe hapjes en broodjes na afloop. Wilt u een diner tijdens het personeelsfeest? Ons zalencentrum heeft een professionele kok die overheerlijke barbecues, warme en koude buffetten en stamppotbuffetten samenstelt.

Zaal of restaurants huren?

Wilt u bij ons een zaal huren of onze restaurants voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Of wilt u misschien uw bruiloft bij ons vieren? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar: 0591-351367 of een e-mail te sturen naar info@bentlage.nl.

BEL ONS