Live muziek

Zaal huren voor evenementen met live muziek

Wilt u graag een zaal huren die geschikt is voor evenementen met live muziek? Zalencentrum Bentlage heeft diverse zalen die hiervoor de juiste geluidsinstallatie bevatten. Live muziek geeft elk feest meteen een andere sfeer en kan een leuke afwisselingen zijn voor standaard borrels of feesten met dj’s. Of u nu een personeelsfeest, bedrijfsfeest of thema feest organiseert: bij ons kunt u een passende zaal huren met de juiste installatie voor live muziek.

Zaal naar wens in te richten

Wanneer u een feest organiseert met live muziek, heeft u natuurlijk een podium nodig. Tevens moet er goed nagedacht worden over de opstelling van de band of muzikant. Door onze ruime ervaring met live muziek kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Wij weten precies wat nodig is om helder geluid te verkrijgen en goede akoestiek. Daarnaast kunnen wij de band of muzikant helpen bij het opbouwen en afbreken. Zo hoeft u zich hierover geen zorgen te maken en u richten op uw gasten. Heeft u of de band speciale wensen? Geef het aan ons door en we bekijken onze mogelijkheden.

Live muziek bij uw bruiloft

U kunt bij ons een sfeervolle zaal huren voor uw bruiloft. Aangezien we een officiële trouwlocatie zijn, kunt u van ceremonie tot en met het feest onze zaal huren. Wilt u live muziek tijdens uw feestavond? Wij hebben diverse zalen tot uw beschikking waarin dit mogelijk is. Wilt u na het diner meteen de dansvloer op? Dat is geen probleem, binnen een mum van tijd toveren wij één van onze restaurants om tot een feestzaal, of u maakt voor het feest gebruik van een andere zaal. Alles is mogelijk!

Live muziek

Passende arrangementen bij uw feest

Als u uw evenement wilt laten plaatsvinden in ons zalencentrum, hebben we vele mogelijkheden voor u. U kunt natuurlijk slechts de zaal huren en gebruik maken van onze bar (inclusief professioneel personeel). Maar wilt u voorafgaand een diner, buffet of borrel, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben vele aantrekkelijke arrangementen voor u samengesteld die compleet zijn met koffie/thee, gebak, dranken, buffet of hapjes en als afsluiting belegde broodjes. Tevens kunt u gebruik maken van onze extra opties zoals uitbreiding van het drankarrangement.

Zaal huren voor live muziek? Neem contact op

Wilt u bij ons een zaal huren of gebruik maken van onze restaurants voor uw thema feest, evenement, bedrijfsfeest of personeelsfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op! Zalencentrum Bentlage is gevestigd in de gemeente Emmen en ligt aan de vaarverbinding Ter-Apel – Erica.

BEL ONS