Evenementen

Regelmatig nieuwe evenementen

Wij organiseren regelmatig evenementen. Dit doen wij op eigen initiatief of in samenwerking met een (plaatselijke) vereniging, instelling of organisatie.

Wilt u met ons samenwerken voor het organiseren van een evenement of wilt u zelf een evenement organiseren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Mail dan vrijblijvend naar info@bentlage.nl. Wij nemen graag contact met u op.

Zalencentrum Bentlage, geschikt voor alle evenementen

Bij zalencentrum Bentlage kunt u een sfeervolle en ruime zaal huren die geschikt is voor alle soorten evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema feest of bruiloft. Wilt u een evenement organiseren met live muziek? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zalen beschikken over geavanceerde geluidsinstallaties die prima geschikt zijn voor een band, maar ook voor een dj. Onze evenementen zalen zijn gevestigd in Emmer-Compascuum.

Aankleding en inrichting evenementen zalen op maat

Heeft u voor uw evenement een bepaalde aankleding of inrichting in gedachten? Bij Bentlage is dat geen enkel probleem. Wij passen de aankleding en decoratie graag aan op uw wensen. Door jarenlange ervaring beschikken we zelf over passende aankleding, maar als u zelf wat extra decoratie wilt meenemen is dat uiteraard mogelijk. We hebben meerdere zalen tot onze beschikking die allen flexibel zijn in te richten.

Evenementen

Zaal los huren

Elke zaal kunt u los huren voor één van uw evenementen. Of dit nu een vergaderruimte moet zijn of een groots evenement met live muziek: alles kunnen we aanpassen op uw gelegenheid en wensen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze horecadiensten. Ons team bestaat uit ervaren horecapersoneel dat met een grote gastvrijheid uw gasten welkom heet en bedient.

Evenementen afsluiten of beginnen met borrel of diner

Alle evenementen kunnen beginnen of afgesloten worden met een borrel of diner in één van onze restaurants. Hiervoor hebben we diverse aantrekkelijke arrangementen. Bijvoorbeeld receptiearrangementen en feestarrangementen. Deze zijn inclusief koffie/thee, gebak, drank en luxe bittergarnituur. Als afsluiting krijgen uw gasten weer een lekker bakje koffie of thee met 2 heerlijk belegde broodjes. Wilt u een diner in onze restaurants? Kies dan één van onze buffetten zoals:

  • Barbecue
  • Diverse soorten buffetten met warme en koude gerechten
  • Hollandse stamppotbuffet

Wilt u andere dranken serveren? Dan kunt u het drankenarrangement uitbreiden. Mocht u nog andere wensen hebben, dan kunt u dat altijd bespreekbaar maken. Wij komen u graag tegemoet.

Evenementen zalen huren? Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in één van onze evenementen zalen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tevens heten we u graag welkom om eens een kijkje te nemen in ons zalencentrum. Tijdens het gesprek kunt u aangeven wat u wenst en bepalen of u met ons in zee wilt om bij ons uw bedrijfsfeest, bruiloft, personeelsfeest of thema feest te geven.

BEL ONS