Zalencentrum Emmen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sfeervolle zaal huren nabij Emmen

Zalencentrum Bentlage biedt één prachtige zaal nabij Emmen met een capaciteit tot maximaal 70 personen. Onze zaal zal aan de hand van de hoeveelheid gasten en het evenement smaakvol worden ingericht en aangekleed. Zowel geschikt voor kleinere groepen van 20 personen tot grote groepen en evenementen. Bij Bentlage bent u welkom voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft of thema feest. Wij komen u graag tegemoet. Heeft u dus speciale wensen voor bijvoorbeeld de aankleding, dan kunt u met ons altijd de mogelijkheden bespreken. Ons doel is om er samen met u een onvergetelijke dag of avond van te maken.

Zaal huren voor een bruiloft in de omgeving van Emmen

Wilt u graag uw bruiloft vieren in Emmen? Wij zouden erg vereerd zijn als wij een bijdrage kunnen leveren aan deze bijzondere dag. Om die reden bieden wij niet alleen een prachtige zaal aan die naar uw wens is ingericht en aangekleed, wij hebben ook overheerlijke buffetten, restaurants en arrangementen waaruit u kunt kiezen. Alle gerechten worden bereid door professionele chef koks in onze eigen keuken. Bekijk onze arrangementen en u zult verstelt staan van onze mogelijkheden. Het is dus niet nodig op zoek te gaan naar restaurants voor het diner tijdens uw bruiloft. Dankzij onze ervaren koks kunnen wij u ook culinair verwennen.

Overheerlijke buffetten en arrangementen vlakbij Emmen

Naast een zaal huren kunt u bij ons ook terecht voor de meest heerlijke gerechten. Onze standaardarrangementen lopen uiteen tot grill buffetten, koude en warme buffetten tot feestarrangementen en receptiearrangementen. Voor elke gelegenheid hebben wij een passend arrangement, door onze ruime ervaring weten we inmiddels wat mensen verlangen tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema feest of bruiloft. Heeft u andere wensen? Dat is geen probleem, wij vervullen graag uw wensen om de avond of dag naar verwachting te laten verlopen.

Thema feest arrangementen in de buurt van Emmen

Wilt u uw bedrijfsfeest of personeelsfeest nabij Emmen extra uniek en uitdagend maken? Maak er dan een thema feest van! Ons zalencentrum beschikt over geweldige thema feest arrangementen inclusief heerlijke hapjes of buffetten. Denk bijvoorbeeld aan karaoke of maak de avond spannend door voor het Moordspelarrangement te kiezen. Wilt u uw gasten liever uitdagen en testen op hun kennis? Kies dan voor het Pubquiz arrangement.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Zaal huren voor alle soorten evenementen vlakbij Emmen

Wilt u een geslaagde avond door een geweldige zaal te huren, overheerlijk dineren en goed personeel? Bel ons dan om uw mogelijkheden te bespreken. Bij Bentlage krijgt u een totaalpakket zodat u op één locatie nabij Emmen kunt blijven. Ons telefoonnummer: 0591-351367. Email: info@bentlage.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Emmen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BEL ONS