Bruiloft

Bruiloft vieren in Bentlage: volledig verzorgd

Bij Bentlage kunt u een prachtige en sfeervolle zaal huren voor uw bruiloft. Met groot enthousiasme zullen we ons inzetten om er een onvergetelijke en bijzondere dag en avond van te maken. Uw bruiloft is natuurlijk een uiterst mooie aangelegenheid, waar we graag een steentje aan bijdrage. Met een ervaren en professioneel team zullen we ervoor zorgen dat de gehele dag en avond vlekkeloos verloopt. En ervaring hebben we zeker, al ruim 8 jaar verzorgen wij bruiloften tot in de puntjes. Aangezien het uw dag is, zijn wij erg flexibel betreffende de aankleding en uw wensen qua borrel en diner. Naast een bruiloft kunt u ook bij ons ook een zaal huren voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, thema feest of andere evenementen met bijvoorbeeld live muziek.

Aankleding en service op maat

Dankzij onze ruime ervaring in het verzorgen van bruiloften kunnen wij u prima van dienst zijn tijdens de voorbereidingen en het feest zelf. Alles wat we voor uw bijzondere dag doen, is in overleg. Zo bespreken we samen met u de aankleding en inrichting van de zaal. Heeft u nog speciale wensen voor de aankleding? Geen probleem, wij stellen ons graag flexibel op.

Officiële trouwlocatie

Met trots kunnen we u melden dat we sinds 2009 een officiële trouwlocatie zijn in de gemeente Emmen. Dit betekent dat u ook de ceremonie in ons prachtige zalencentrum kunt houden. Nog makkelijker en praktischer: u kunt ook de receptie, borrel en diner bij ons doen. Zo hoeft u niet meer van locatie te wisselen. Onze restaurants zijn uitermate geschikt voor een overheerlijk en sfeervol diner.

Bruiloft

Arrangementen voor uw bruiloft

Alleen de receptie of het feest in ons zalencentrum? Bekijk dan eens onze diverse receptie- en feestarrangementen. Wilt u genieten van onze overheerlijke gerechten tijdens het diner in één van onze restaurants? Onderstaand in het kort ons aanbod. Voor alle buffetten geldt: vooraf heerlijke soepen met stokbrood, kruidenboter en tapenade en als tussengerecht een uitgebreid saladebuffet met 6 huisgemaakte salades:

  • Live cooking buffet: de chef kok bereidt alle vlees- en visgerechten vers op de grill en peksteen
  • Grill buffet: heerlijke vleesgerechten van de grill
  • Dinerbuffet
  • Koud en warm buffet
  • Broodbuffet
  • Broodmaaltijd geserveerd
  • 3 gangen diner aan tafel geserveerd
  • Diverse dessert buffetten

Bruiloft vieren in Bentlage? Neem contact op!

Wilt u uw bruiloft vieren in zalencentrum Bentlage? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wilt u een zaal huren voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, thema feest of evenement met live muziek? Vraag ons om de mogelijkheden!

BEL ONS