Bedrijfsfeest

Vier uw bedrijfsfeest in zalencentrum Bentlage

Binnenkort een bedrijfsfeest in de gemeente Emmen? Kom dan eens kijken bij zalencentrum Bentlage in Emmer-Compascuum. U kunt bij ons kiezen uit diverse zalen die uitermate geschikt zijn voor allerlei evenementen zoals bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest. Maar ook een personeelsfeest, thema feest of een bruiloft kan prima in onze zalen gehouden worden. Heeft u een groot bedrijf en heeft u daarom een grote ruimte nodig? Neem contact op ons om te bespreken welke zaal u het beste kunt huren!

Zaal huren voor live muziek

Wilt u er een spetterend bedrijfsfeest van maken met live muziek? In ons zalencentrum is dat geen enkel probleem. Onze zalen beschikken of goede geluidsinstallaties waarmee bands of muzikanten altijd wel mee uit de voeten kunnen.

Geheel verzorgd bedrijfsfeest

Wilt u onze zaal huren? Bij Bentlage verkrijgt u niet alleen een sfeervolle zaal, u kunt ook gebruik maken van onze overige diensten. Graag ontlasten wij u tijdens uw personeelsfeest door ervaren horecapersoneel in te zetten. Zij zullen uw gasten gastvrij ontvangen en tijdens de avond voorzien van drankjes en eventueel ook hapjes. Op die manier kunt u lekker deelnemen aan het feest. Uiteraard zullen we ook de opbouw van het feest verzorgen en na afloop opruimen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.

Bedrijfsfeest

Feest- en receptiearrangementen

Om het u al helemaal makkelijk te maken hebben we diverse feest- en receptiearrangementen samengesteld die zeer geschikt zijn voor een bedrijfsfeest. Bij de arrangementen is de drank, koffie/thee en gebak en luxe bittergarnituur inbegrepen. Tevens krijgen uw gasten na afloop nog een heerlijke belegd broodje.

Bedrijfsfeest inclusief diner

Wilt u voorafgaand aan het diner uw gasten verwennen met voortreffelijk eten in onze restaurants? Kies dan voor onze arrangementen met eten erbij. Onze chef kok maakt de meest heerlijke gerechten die u in buffetvorm geserveerd krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue arrangement, buffetarrangement of stamppotarrangement. Ook deze arrangementen zijn inclusief dranken, koffie/thee en gebak.

Service op maat voor uw bedrijfsfeest

Heeft u speciale wensen betreffende de aankleding of het eten? Geef het aan ons door en we bekijken voor u direct de mogelijkheden. Ons doel is van om van uw bedrijfsfeest een succes te maken, daarom passen wij ons graag aan!

Zaal huren? Neem contact op!

Wilt u een zaal huren en/of gebruik maken van onze restaurants? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen kenbaar te maken. Ook voor uw personeelsfeest, thema feest of bruiloft zetten wij graag onze deuren open.

BEL ONS